NAČINI PLAĆANJA

A MARK vam omogućuje kupovinu odabranih proizvoda plaćanjem gotovinom ili putem virmana.

Minimalni iznos računa za poručenu robu je 30 eura, bez poštarine za dostavu. Dostava na teritoriji opštine Podgorica je besplatna, dok se za ostale gradove naplaćuje prilikom primopredaje robe.

1. Plaćanje gotovinom po prijemu pošiljke:

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korišćenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte i sl. Po zaprimljenoj uplati, poslaćemo vam naručene proizvode.

BRZA I POUZDANA DOSTAVA

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih firmi koje obavljaju usluge transporta.

Napomena: Izuzetak su mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, za takva mjesta rok isporuke je 3 radna dana.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu pa je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Sve ostale informacije možete dobiti putem telefona +382 69 809 014 ili na e-mail adresi info@amark.me.

GDJE JE MOJA ROBA?

Na dan dostave, dostavna služba će vas pozvati na kontakt telefon koji ste ostavili u narudžbi, kako bi se dogovorili oko detalja isporuke.